3 chill on grass
11 september 2023

Een fantastisch brugklaskamp!

Van 6 t/m 8 september waren de brugklassen met brugklaskamp!

Hieronder 2 verslagen:

Dag 1: Na een gezellige busrit zijn we aangekomen op Summercamp Heino. Daar hebben we lekker geluncht en het kampterrein verkend.
We hebben er een sportieve middag van gemaakt met midgetgolf, balspelen en waterspelletjes. Dat laatste was een welkome verkoeling op de warme middag! Het was een leuke manier om elkaar nog beter te leren kennen.
Na een rustmomentje was het tijd voor het diner. Alle leerlingen mochten zelf hun pizza beleggen, we hebben gesmuld. 
De avond sloten we af met een spannend avondspel in het bos, op zoek naar docenten verkleed als gek dier. Alleen de gillende geit hebben we nooit gevonden... ;-)
Op naar dag 2! 

Dag 2: Na een korte maar gezellige nacht hebben we onze wallen weggewerkt bij het ontbijt. Daarna zijn we allemaal fris en fruitig van start gegaan bij de Challenge Run in het bos nabij het kampterrein. 
Daar hebben de leerlingen zich helemaal uitgeleefd in de touwen, trekvlotten, hoogteparcours, stepfietsen en andere sportieve activiteiten. Het was leuk om te zien hoe de leerlingen, ondanks wat vermoeidheid, zo actief meededen!
Na een rustmoment hebben de leerlingen zelf mogen kiezen bij de keuzemiddag. Er werd massaal voor voetbal gekozen, maar ook film kijken in de bioscoop van het kampterrein en knutselen was populair. De leerlingen hebben een fijne middag gehad.
Het diner bestond vandaag uit patatjes met een hamburger, lekker!
We hebben de avond gezellig afgesloten met een feestavond op het kampterrein. Waarschijnlijk zullen de oogjes snel dichtvallen vanavond!