test

Het Yes College: Kan niet bestaat niet

Het YES College is een nieuwe school in een nieuw gebouw in Den Haag. Leerlingen met een kader/TL-, TL-, TL/havo- of havo-advies kunnen terecht bij het YES College.

Actueel nieuws Yes College

Voor schooljaar 2024-2025 is er in alle leerjaren (1, 2, 3 en 4) geen plek meer voor aanmelding op het Yes College.

De brieven voor het begin van het schooljaar: de brief over de introductiedagen, de brief met informatie over Chromebook, brief over informatieavond brugklassen, de brief over de introductiedagen klas 4, Binnenkort zijn hier ook de brieven met informatie over de introductiedagen van klas 2 en 3 te vinden. Deze brieven worden in de laatste vakantieweek (19-23 augustus) digitaal via Magister aan de ouder(s)/verzorger(s) en de leerlingen gestuurd. De leerlingen van de brugklas ontvangen de brief per post thuis.
Let op: in de brief over de introductiedagen brugklassen die per post wordt verstuurd, staat een kleine fout. Donderdag 17 augustus moet donderdag 22 augustus zijn.
De school is gesloten van woensdagmiddag 17 juli t/m woensdag 21 augustus.
Vanaf donderdag 22 augustus is de school weer geopend en telefonisch bereikbaar.
Indien u een vraag heeft, kunt u die ook stellen via info@yescollege.nl.

Het team van het Yes College wenst u een heel fijne en ontspannen zomervakantie toe!

Het verhaal achter het YES college

Het type leerling ken je vast wel: slim, gevat en boordevol potentie. Als je hem of haar één op één spreekt en vraagt naar zijn/haar toekomst, dan twinkelen de ogen. Tandartsassistent, ICT-er, ze zien het al helemaal voor zich. Maar al snel verdwijnt die glans en halen ze hun schouders op. Dat lukt mij toch niet, zie je ze denken. Met deze leerlingen gaan wij graag aan de slag. We gaan hierbij vooral uit van aandacht, interesse en een persoonlijke relatie.

Worden wie je kan zijn, begint niet bij huiswerk en toetsen, maar bij het ontdekken wat je mogelijkheden zijn. Dat begint op de eerste dag dat een leerling bij ons binnenkomt en stopt pas op de dag dat wij hem of haar uitzwaaien. Dat is de dag waarop ze vol zelfvertrouwen de rest van hun leven tegemoetgaan.

Op het YES College geloven we heilig in de kansen van onze leerlingen. Kansen komen voort uit mensen die in zichzelf geloven.
Bij ons leer je alles wat je nodig hebt voor later. Daarbij hoort ook durven vertrouwen in jezelf. Kan niet bestaat niet, zeggen wij tegen onze leerlingen. Met die instelling wil het YES College Den Haag het verschil maken.

Agenda

20 juli 2024 - 1 september 2024

Zomervakantie