test

Het Yes College: Kan niet bestaat niet

Het YES College is een nieuwe school in een nieuw gebouw in Den Haag. Leerlingen met een kader/TL-, TL-, TL/havo- of havo-advies kunnen terecht bij het YES College.

Actueel nieuws Yes College

Informatie over aanmelding voor de brugklas 2024-2025: u vindt hier meer informatie hierover.

We kijken terug op een heel geslaagde en druk bezochte Open Dag op za. 27 januari jl..!
Die Open Dag gemist? U bent ook van harte welkom op onze tweede Open Dag voor leerlingen van groep 8 en hun ouder(s)/verzorger(s):
wo. 28 februari, 16.00-19.00 uur
De informatieavond:
do. 7 maart, 19.30-20.30 uur.

Het verhaal achter het YES college

Het type leerling ken je vast wel: slim, gevat en boordevol potentie. Als je hem of haar één op één spreekt en vraagt naar zijn/haar toekomst, dan twinkelen de ogen. Tandartsassistent, ICT-er, ze zien het al helemaal voor zich. Maar al snel verdwijnt die glans en halen ze hun schouders op. Dat lukt mij toch niet, zie je ze denken. Met deze leerlingen gaan wij graag aan de slag. We gaan hierbij vooral uit van aandacht, interesse en een persoonlijke relatie.

Worden wie je kan zijn, begint niet bij huiswerk en toetsen, maar bij het ontdekken wat je mogelijkheden zijn. Dat begint op de eerste dag dat een leerling bij ons binnenkomt en stopt pas op de dag dat wij hem of haar uitzwaaien. Dat is de dag waarop ze vol zelfvertrouwen de rest van hun leven tegemoetgaan.

Op het YES College geloven we heilig in de kansen van onze leerlingen. Kansen komen voort uit mensen die in zichzelf geloven.
Bij ons leer je alles wat je nodig hebt voor later. Daarbij hoort ook durven vertrouwen in jezelf. Kan niet bestaat niet, zeggen wij tegen onze leerlingen. Met die instelling wil het YES College Den Haag het verschil maken.

Agenda

17 februari 2024 - 25 februari 2024

Voorjaarsvakantie

28 februari 2024 16:00 uur

Open Dag voor leerlingen van groep 8 (en 7) en hun ouder(s)/verzorger(s).

lees meer...
Woensdag 28 februari is er van 16.00-19.00 uur Open Dag op het Yes College!

5 maart 2024 9:11 uur

Profielkeuzegesprekken 2TL/2H/3H