vriendinnen samen op de bank

Ons schoolgebouw

Ons schoolgebouw is helemaal nieuw: YES! Het is volledig energieneutraal en dus duurzaam. We vinden dat belangrijk. Sinds 9 mei jl. is het gebouw in gebruik! Nieuwsgierig en alvast binnenkijken? Volg hier deĀ virtuele rondleiding dan kan je al een beetje rondneuzen!

We hebben in onze school verschillende leerpleinen en een prachtig natuurkunde- en biologielokaal waar je met de nieuwste technieken aan de slag kunt. In onze mediatheek kan je rustig werken, studeren of informatie verzamelen voor een project. Je energie kan je natuurlijk kwijt in de gymzalen. Met een beetje mooi weer gymmen we op de sportvelden naast de school, waar ook de naschoolse sporten plaatsvinden.

Onze school is ook een fijne plek om vrienden te maken. In de pauzes blijven de leerlingen op school of op het schoolplein. In de kantine en op ons grote schoolplein valt genoeg te beleven! We hebben bijvoorbeeld tafeltennistafels, een pannacourt en een aantal zitplekken waar je met je vrienden kunt zijn en andere schoolgenoten ontmoet.

Het YES College ligt vlakbij het winkelcentrum het De Savornin Lohmanplein en dichtbij o.a. Loosduinen, de Vruchtenbuurt, Nieuw Waldeck en Houtwijk.

We delen ons terrein met Kindcentrum Aquamarijn.

Vacatures op het YES College

Bij ons zijn er volop kansen en mogelijkheden voor docenten en ondersteunend personeel. Maar we vragen ook iets van jou: initiatief en een positieve benadering - dat werkt aanstekelijk voor onze leerlingen.

Wij hopen namelijk dat onze leerlingen zich ook ontwikkelen tot zelfverzekerde, gedreven jongvolwassenen. Jongvolwassenen die initiatief durven nemen, denken in mogelijkheden en geloven in zichzelf.

Ben jij van nature positief ingesteld en heb jij het in je om iedere dag vol goede zin onze leerlingen bij te staan in hun ontwikkeling? Dan zouden wij zomaar een goede match kunnen vormen. Hieronder vind je onze vacatures.